موبایل اسلامی| طریق معرفت| تصاویر| نواها و نماها| استفتا از مراجع تقلید| دانلود دعا و زیارت| اس ام اس مذهبی| پیوندها| تماس با ما| Rss

سرویس های خبری
صفحه اصلیصفحه اصلی
اخبار ایران و جهاناخبار ایران و جهان
اخبار مراجعاخبار مراجع تقلید
اخبار ويژهاخبار ویژه
اخبار مذهبیاخبار مذهبی
گزارش خبریگزارش خبری
شیعیان پاکستان، افغانستان شیعیان پاکستان، افغانستان
شیعیان عراق، لبنان شیعیان عراق، لبنان
شیعیان یمن شیعیان یمن
شیعیان آفریقا و اروپا شیعیان آفریقا و اروپا و امریکا
شیعیان خلیج فارس شیعیان خلیج فارس
مقالات و گفتوگوهای سیاسیمقالات و گفتوگوهای سیاسی
مقالات و گفتوگوهای مذهبیمقالات و گفتگوهای  مذهبی
دیگر رسانه هادر رسانه های دیگر
خبر تصویریخبر تصویری
ویژه نامه هاویژه نامه ها
دعوت به همکاریدعوت به همکاری

فروش مجموعه آثار سید جمال الدین اسد آبادی


فروش مجموعه آثار علامه محمد حسین طباطبایی


فروش مجموعه آثار آیت الله العظمی روحانی


فروش مجموعه آثار استاد سید هادی خسروشاهی


دانلود کتاب الکترونیکی تاریخی


تاریخ تمدن جهان باستان


اساطیر و افسانه های باستان


چهره های ماندگار و مشاهیر


ایران باستان


اخبار میراث تاریخی

   شیعیان یمن      بازدید:۲۱۹        کدمطلب:۲۵۸۴                 ارسال این مطلب به دیگران  
 
رئیس حزب الحق
گسترش شعله هاي جنگ، به يمن محدود نخواهد شد
رييس حزب "الحق" و رييس دوره اي احزاب "ديدار مشترک" در يمن با هشدار به عربستان سعودي در باره دخالت در امور داخلي يمن گفت: شعله ور کردن آتش در يمن بي شک نمي تواند فقط محدود به اين کشور شود.


"حسن محمد زيد"  از صنعا پايتخت يمن، با اشاره به مشارکت عربستان با دولت يمن در جنگ عليه الحوثي ها، اظهار داشت: حمله يک کشور به خاک کشور ديگر نقض حاکميت کشورهاست.

وي افزود: اميدوار بوديم که عربستان با اقدامات ميانجيگرانه خود بخشي از راه حل باشد نه اينکه همانند وضعيت کنوني با مشارکت در جنگ عليه حوثي ها به مشکلي براي مردم يمن تبديل شود.

محمد زيد تحولات استان "صعده" را با توجه به مداخله عربستان و همکاري عملي آن با ارتش يمن در جنگ عليه حوثي ها حساس خواهند.

وي اظهار داشت: عربستان در جنگ مستمر عليه حوثي ها در شمال يمن از سال 2004 ميلادي به صورت عملي و آشکارا مشارکت داشته است.

رييس حزب "الحق" و رييس دوره اي احزاب "ديدار مشترک" در يمن افزود: شهروندان، سربازان و خانواده هاي يمني که در شرايط ترس، آوارگي و تعقيب هواپيماها زندگي مي کنند؛ قرباني اين جنگ ناخواسته هستند.

محمد زيد گفت: برخي از رسانه هاي نزديک به دستگاه دولتي يمن فاش کردند که هدف از به راه انداختن جنگ عليه حوثي ها درگير کردن کشورهاي ديگر در راستاي مشارکت آنان در اين جنگ بود و در ظاهر اين نقشه موفقيت آميز بوده است.

وي افزود: برخي ها در دستگاه هاي دولتي يمن براي ايجاد اين بحران و تبديل يمن به کانون درگيري منطقه اي تلاش مي کنند.
 
 

انتهای پیام
به اشتراک گذاشتن/ایمیل/بوک مارک این مطلب

نظر شما درباره این مطلب
نام :
ایمیل :
تصویر امنیتی
تکرار تصویر امنیتی:
     
 

  
  




سایت خبری تحلیلی صدای شیعه ..::.. کلیه حقوق برای صدای شیعه محفوظ می باشد.
Powered by Ferdows CMS Version 9.0.5 © 2007 All right reserved. سیستم مدیریت محتوی فردوس